Centre Juvenil “El Garatge”

L’espai juvenil El Garatge és un espai obert per a adolescents i joves de Banyoles i voltants. Es tracta d’un servei diürn, de dimarts a divendres, amb una oferta alternativa en quant a formació i lleure, amb l’enfoc de realitzar una tasca educativa i preventiva, fora de l’horari escolar, i que doni suport, estimuli i potenciï l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensi les mancances socioeducatives dels participants. Aquest projecte es divideix en dos eixos d’intervenció: el lloc per estar i el lloc per aprendre.

Activitats Esportives

  • Sortides esportives puntuals (bicicleta tot terreny, caiacs, etc)
  • Organització de crèdits de síntesi i activitats lúdico-esportives per a centres de secundària.

Programes i projectes de dinamització

  • Dinamització setmanal als patis als Instituts de Secundaria: Els nostres educadors fan tasques de mediació, prevenció i inserció mitjançant l’organització d’activitats esportives i tallers de dinàmiques de coaching.
  • Activitats de bàsquet, skate, hip hop… al carrer per a joves.
  • Esplai YL: Trobades periòdiques amb joves i adolescents que han participat en alguna de les nostres activitats.

Acompanyament personal

Mitjançant el coaching oferim un acompanyament personal per a adolescents que travessen moments difícils i de desorientació en la seva experiència vital i vocacional (orientació psicològica, orientació laboral,…).

Formació

Cursos per a voluntaris i/o professionals del món de l’educació en el lleure.

Serveis integrals de lleure

Borsa de monitors i directors en el lleure, programació i equip de monitors per a estades esportives, campus, campaments, colònies, casals d’estiu,…

Obrir Whatsapp
Hola, bienvenido a YL 👋
¿En qué podemos ayudarte?