YOUNG LIFE USA CAMP és un programa de convivència cultural per a joves i adolescents a San Diego, Portland i Wasinghton DC.*

Durant 3 setmanes i mitja el participant podrà fer amics, practicar i perfeccionar el seu anglès mentre viu amb una família americana durant 2 setmanes, gaudir d’uns dies de turisme amb el grup i assistir durant una setmana, juntament amb altres joves americans. de la seva edat) un dels campaments de més qualitat que te Young Life als Estats Units. La diversió, la convivència i les amistats estan assegurades!

Tot això en companyia d’un educador/responsable de Young Life que garantirà (des de l’inici del viatge a Barcelona fins al seu retorn) la qualitat del programa, el control, la seguretat i la diversió saludable de cadascun dels participants.

Com que Young Life és una organització internacional amb delegació també a les ciutats nord-americanes on es desenvoluparà el projecte, ens permet garantir en tot moment un programa de qualitat i una coordinació d’esforços i recursos que facilitarà una experiència inoblidable per a cadascun dels els participants i per a les famílies que els acolliran.

* La realització del programa en aquestes ciutats estarà condicionada finalment al nombre de famílies acollidores participants a cada àrea. Confirmarem aquesta informació en el moment de realitzar la preinscripció.

A qui va destinat?

Adolescents i joves entre 15-18 anys amb un nivell d’anglès mínim per comunicar-se. Per garantir la qualitat i seguretat al programa, el grup no serà major de 8-14 participants.

El grup anirà acompanyat en tot moment d’un educador/responsable de Young Life.

DATES

De l’1 al 25 de juliol

(Les dates poden variar lleugerament depenent de la millor combinació dels bitllets d’avió)

Pressupost

SAN DIEGO

4095€

WASHINGTON DC

3995€

PORTLAND

3995€

El preu total del programa inclou:

 • Bitllet d’avió
 • Segur del viatge
 • Assegurança mèdica
 • Campament de Young Life
 • Desplaçaments interns
 • Activitats a realitzar (mira el projecte)
 • Dos o tres dies de turisme amb costos d’allotjament a l’hotel
 • Allotjament i dietes amb les famílies durant dues setmanes.

Aquest preu pot variar segons el cost del bitllet d’avió o els imprevistos d’última hora relacionats amb el projecte. En cas d’anul·lar una inscripció ja pagada, es retornarà l’import total amb una retenció del 20% (sempre que no s’hagi pagat cap de les despeses).

REUNIONS INFORMATIVES

Confirma la teva assistència a la reunió informativa omplint el següent formulari (L’assistència a la reunió donarà prioritat de plaça en cas de necessitat)

Andorra – 4 de febrer 2023, 18:00

Hotel Golden Tulip

Avinguda Prat Gran 3-5. Escaldes-Engordany

Barcelona – 11 de febrer 2023, 18:00

Agencia de Publicidad OGILVY.

C/ Bolivia 68. Barcelona

Banyoles – 16 de febrer 2023, 20:30

Centre Juvenil Young Life

C/ Buenos Aires, 6. Banyoles

Reus – 17 de febrer 2023, 20:30

Espai Jove Reus/La Palma.

C/ Castellvell, 24. Reus

Reunió d'orientació final

(obligatòria per a tots els participants inscrits i les seves famílies)

 • Lloc: FUNDESPLAI
 • Día: Disssabte, 10 de juny de 2023
 • Hora: 18:30

Proces de Preinscricpció