Colabora

La Fundació Young Life és una entitat sense ànim de lucre, el finançament de la qual prové fonamentalment d’aportacions i donatius solidaris de persones, famílies i institucions. Sense aquestes aportacions no seria possible continuar treballant amb joves i adolescents. Totes aquestes aportacions van destinades íntegrament a ajudar a aconseguir les finalitats de la Fundació. D’una manera pràctica, el teu donatiu anirà destinat a cobrir les següents necessitats: beques per adolescents i joves sense recursos, ajudes en programes de formació, contribucions solidàries per programes de prevenció i acompanyament personal, despeses administratives i de material per poder dur a terme totes les nostres accions i programes.

Donatius puntuals

Paypal

Ingres Bancari: LA CAIXA, IBAN: ES06 2100 3034 1422 0064 3253 Indicant el motiu del donatiu (Per exemple: Beques Joventura)

Donatius periòdics

Fes-te amic de Young Life per només 1 € al mes.

Mitjançant la teva aportació amb Teaming, ajudaràs al fet que nois i noies sense recursos econòmics puguin beneficiar-se dels programes de la Fundació Young Life

¡Anímat a participar!

Obrir Whatsapp
Hola, bienvenido a YL 👋
¿En qué podemos ayudarte?