Young Life és una Fundació a favor de l’adolescència i la joventut que forma part de Young Life Internacional. Una organització d’inspiració cristiana fundada l’any 1941 i formada per un grup de persones amb vocació de treballar amb joves i adolescents.

Volem contextualitzar aquesta associació internacional a la nostra cultura i en les necessitats de la nostra joventut. Comptem amb un equip humà que treballa amb vocació, fent una inversió personal en les vides de cada un dels joves amb els quals treballa.

Young Life està en més de 100 països dels 5 continents, on cada any treballa amb més de dos milions d’adolescents, gràcies al treball de 80.000 voluntaris i 4.500 empleats.

Missió

La Missió de Young Life és crear, desenvolupar i promoure tot tipus d’activitats i accions orientades a la defensa, l’educació i el desenvolupament integral (físic, intel·lectual, emocional) del jove i l’adolescent.

Aquesta fundació, d’inspiració cristiana, es compromet a contribuir i ajudar a la formació i educació en els valors positius que han de servir de base a la nostra societat, motivant als joves a viure i seguir aquests valors com a model i projecte de vida.

Volem transformar el nostre entorn des de la pròpia acció solidària, a partir del compromís i la responsabilitat, respectant i estimant incondicionalment al jove i l’adolescent independentment dels seus interessos ideològics i la participació o resposta a l’acció dels nostres programes i / o activitats.