YOUNG LIFE USA CAMP* és un programa de convivència cultural per a joves i adolescents que es realitza a San Diego, Chicago, Seattle, Washington DC i Tennessee.*

Durant 3 setmanes i mitja el participant podrà fer amics, practicar i perfeccionar el seu anglès convivint durant 2 setmanes amb una família americana, gaudir d’uns dies de turisme amb el grup i assistir durant una setmana (juntament amb altres joves americans de la seva edat) a un dels campaments de més qualitat que té Young Life als Estats Units. La diversió, convivència i amistats estan garantides!

Tot això en companyia d’almenys un monitor/responsable de Young Life que garantirà (des de l’ inici del viatge fins a la seva tornada) la qualitat del programa, el control, la seguretat i la diversió de cadascun dels participants.

Al ser Young Life una organització Internacional amb delegació a les ciutats nord-americanes on es durà a terme el projecte, ens permet en tot moment garantir un programa de qualitat i una coordinació d’esforços i recursos que facilitarà una experiència inoblidable per cadascun dels participants i per les famílies que els estaran acollint.

Fes clic a l’enllaç següent, depenent de la zona on visquis

ANDALUCÍA

CATALUNYA

EUSKADI

MADRID

*Estem treballant amb molta il·lusió per a poder fer el programa d’enguany, però les circumstàncies incertes de la pandèmia ens poden obligar a canviar algun dels elements del programa, o fins i tot posposar-lo o cancel·lar-lo. Tota aquesta informació l’exposarem en les reunions informatives.

https://youtu.be/acpVrOd1XRw