YL USA CAMP és un programa de convivència cultural per a joves i adolescents que es realitza a San Diego, California, Seattle, Washington, Nashville, Tennessee i Chicago, Illinois. (La realització del programa en aquestes ciutats està condicionat al nombre de famílies acollidores participants a cada àrea (confirmarem aquesta informació al realitzar la preinscripció).

Durant 3 setmanes i mitja el participant podrà fer amics, practicar i perfeccionar el seu anglès. Convivint durant 2 setmanes amb una família americana, gaudint d’uns dies de turisme amb el grup i assistir durant una setmana (juntament amb altres joves americans de la seva edat) a un dels campaments de més qualitat que té Young Life als Estats Units: Rockbridge, Malibu Club,  Sharptop cove o Woodleaf. La diversió, convivència i amistats estan garantides!

Tot això en companyia d’un educador/responsable de Young Life que garantirà (des de l’inici del viatge a Barcelona fins a la seva tornada) la qualitat del programa, el control, la seguretat i la diversió de cadascun dels participants.

Al ser Young Life una organització Internacional amb delegació a les ciutats nord-americanes on es durà a terme el projecte, ens permet en tot moment garantir un programa de qualitat i una coordinació d’esforços i recursos que facilitarà una experiència inoblidable per cadascun dels participants i per les famílies que els estaran acollint.

Descarrega’t el projecte (Català)

A qui va destinat?

Es un programa per a adolescents i joves entre 15-18 anys amb un nivell d’anglès mínim per a poder comunicar-se. Per a garantir la qualitat i seguretat en el programa, el grup no serà més gran de 8-14 participants. El grup anirà acompanyat en tot moment d’ 1 educador/responsable de Young Life.

Dates

Les dates estaran compreses aproximadament del 30 de Juny al 24 de Juliol.

Pressupost

El preu total del programa es:

  • CHICAGO: 3.350 €*
  • SAN DIEGO: 3.570 €*

El preu inclou:

  • Bitllet d’avió
  • Assegurança del viatge
  • Assegurança mèdica
  • Campament de Young Life
  • Desplaçaments interns
  • Activitats a realitzar (mirar el projecte)
  • Tres dies de turisme amb les despeses d’allotjament en hotel
  • Allotjament i dietes amb les famílies durant dues setmanes.

* Aquest preu pot variar depenent del cost del bitllet d’avió o imprevistos d’última hora relacionats amb el projecte. En cas d’anul·lar una inscripció ja pagada es retornarà l’import total amb una retenció del 20% (sempre i quant no s’hagi pagat cap de les despeses).

A més a més del preu total del programa, aconsellem que cada participant porti una quantitat aproximada de 250 a 350 € per despeses personals (compra de regals, imprevistos d’últim moment que puguin sorgir).

REUNIONS INFORMATIVES I D’ORIENTACIÓ:

Per tal de facilitar tota la informació necessària, poder-nos conèixer personalment i així crear un clima de confiança, Young Life realitzarà reunions amb tots aquells que tinguin interès a poder participar en aquest programa.

1- Reunió informativa prèvia per a participants i pares:

L’Assistència a aquesta reunió informativa SERÀ IMPRESCINDIBLE PER PODER GARANTIR UNA PLAÇA EN CAS QUE SIGUI NECESSARI. A més a més, realitzarem una conversa en anglès amb tots els interessats per poder avaluar el seu nivell de l’idioma.

Confirma la teva assistència emplenant el seguent FORMULARI

Barcelona:

Andorra

Banyoles-Girona:

Reus:

Confirma l’assistència a alguna d’aquestes reunions aquí.

2. Reunió d’orientació final amb tots els participants inscrits i les seves famílies

(OBLIGATÒRIA ASSISTÈNCIA PER A TOTS ELS PARTICIPANTS)

 

PROCÉS DE PRE-INSCRIPCIÓ

No realitzar aquest procés fins no haver assistit a la reunió informativa a la qual us heu apuntat. L’ordre d’inscripció no condiciona la prioritat de plaça.

–> EMPLENA AQUEST FORMULARI <–