Própers esdeveniments

Aquí tens una llista amb els propers esdeveniments de Young Life Espanya. També pots veures els Esdeveniments passats o anar al Calendari mensual.

Kedada Barcelona Abril

És un espai de trobada que duem a terme de forma periòdica per seguir establint aquestes relacions d’amistat amb els adolescents i joves. Consisteix en un programa d’activitats lúdiques, on en un context d’humor, música i diversió tractem temes que intenten respondre a les seves necessitats ..

YL USA CAMP Catalunya

YL USA CAMP és un programa de convivència cultural per a joves i adolescents que es realitza a San Diego, California, Seattle, Washington, Nashville, Tennessee i Chicago, Illinois. (La realització del programa en aquestes ciutats està condicionat al nombre de famílies acollidores participants a cada àrea (confirmarem aquesta informació al realitzar la preinscripció). Durant 3 setmanes…

Joventura

¡Experimenta la mejor semana del año en convivencia con otros chicos y chicas de tu edad, formando parte de una gran aventura y practicando los deportes, las actividades y los talleres que más te gustan!